Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Γελάει ο κόσμος: Στα Μέσα Μαρινάκη ο Σεμέδο δεν παίζει στον Ολυμπιακό!

  Αφού πρώτα απέκρυπταν για ώρα στα Μέσα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη την υπόθεση της κατηγορίας περί βιασμού 17χρονης από τον Ρούμπεν Σεμέδο, αποφάσισαν τελικά ότι ο Πορτογάλος… δεν παίζει στον Ολυμπιακό.

  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο τρόπος που αποφάσισαν τα Μέσα ιδιοκτησίας του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών να παρουσιάσουν την είδηση-βόμβα, με τη σύλληψη του Ρούμπεν Σεμέδο μετά από καταγγελία 17χρονης ότι τη βίασε. Λίγες ώρες αργότερα μάλιστα ακολούθησε και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον παίκτη για ομαδικό βιασμό.

  Συγκεκριμένα στα Μέσα που ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού αποφάσισαν να δημοσιεύσουν την είδηση αρκετές ώρες αφού είχε ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, ακολούθως… αποφάσισαν ότι ο Σεμέδο δεν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό! 

  Είτε θα παρουσιαζόταν ο παίκτης με φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας, είτε με πολιτικά ρούχα, είτε με την τρίτη εμφάνιση της ομάδας και με πλάτη, για να μη διακρίνεται το σήμα της ομάδας. Η λέξη δε “Ολυμπιακός” ήταν εμφανώς απαγορευμένη, αφού σε κείμενα αναφερόταν μόλις στην τελευταία σειρά, ενώ στο δελτίο ειδήσεων του “Mega” δεν ακούστηκε ούτε μία φορά!

  Δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ ο Σεμέδο να αναφέρεται και ως παίκτης του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ…

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗsdna.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ