Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021

Η Intrakat ανέλαβε νέο έργο ύψους 19,6 εκατ ευρώ στη Ρουμανία

Νέο έργο ύψους 19,6 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ ανέλαβε η Intrakat στην Ρουμανία υπογράφοντας τη σχετική σύμβαση με τον περιφερειακό φορέα της δημόσιας υπηρεσίας...
More

  Latest Posts

  «Βόμβα»: Κίνηση – έκπληξη με την Όλγα Τρέμη που θα προκαλέσει «σεισμό»

  Μια κίνηση-έκπληξη επεξεργάζεται ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open τη νέα σεζόν. Βλέποντας πως οι προτάσεις που υπέβαλε σε ορισμένες.. από τις νέας κοπής παρουσιάστριες, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την Εύα Aντωνοπούλου, με την οποία υπήρξαν και οι σοβαρότερες συζητήσεις, έπεσαν στο κενό, σκέφτεται να αλλάξει ρότα και να εξετάσει την πιθανότητα δοκιμασμένων λύσεων.


  Τα παραπάνω αναφέρονται στη στήλη Media Insider (του media.gr), όπου συμπληρώνεται ότι «ο επικεφαλής του τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του Open έχει εκμυστηρευθεί σε έμπιστους συνομιλητές του πως θα έβλεπε με καλό μάτι την αντικατάσταση της Νίκης Λυμπεράκη, με την πολύπειρη Ολγα Τρέμη»!
  Θυμίζουμε ότι η Ολγα Τρέμη έχει ξεκινήσει διαδικτυακές εκπομπές και συνεντεύξεις στο newsbomb.gr. Μάλιστα η Τρέμη ξεκίνησε με συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, η οποία προκάλεσε πολλές συζητήσεις.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ