Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Βίντεο – βόμβα: Υπουλο χτύπημα ΣΚΑΪ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη (vid)

  Kατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του σταθμού ένα από τα θέματα που προβλήθηκε ήταν οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα που κατηγορούσε μεταξύ άλλων την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις αρνητικές πρωτιές που καταγράφει η χώρα εξαιτίας των πολιτικών που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία.

  Την ίδια ώρα στο ρεπορτάζ προβλήθηκαν και οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου που σχολίαζε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


  Στο βίντεο όμως έγινε το λάθος, καθώς στο σούπερ παρέμεινε η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα που ανέγραφε ότι «η κυβέρνηση συνεχίζει με ψεύτικες εξαγγελίες και γραφικότητες».


  Έτσι η γκάφα για τον ΣΚΑΪ έγινε και σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου καθώς συνοδευόταν από τη λεζάντα: Γιάννης Οικονόμου-κυβερνητικός εκπρόσωπος/«Η κυβέρνηση συνεχίζει με ψεύτικες εξαγγελίες και γραφικότητες».

  Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ