Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021

Νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Εξοικονόμηση καυσίμου, περισσότερα χιλιόμετρα, αποδοτικότερη λειτουργία Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον...
More

  Latest Posts

  Αποχώρηση «βόμβα» από το ethnos.gr (pic)

  Αποχωρεί μετά από 28 χρόνια στο ΕΘΝΟΣ και τα τελευταία δυο ως managing director στο “Ethnos.gr” ο Αρης Λαούδης

  Και σύμφωνα με πληροφορίες κατευθύνεται προς τον ομιλο Οντονι. Ο δημοσιογράφος κέρδισε και με το παραπάνω το στοίχημα όταν το 2019 η νέα ιδιοκτησία του ανέθεσε – προς έκπληξη πολλών, τη θέση του επικεφαλής στο site του ΕΘΝΟΥΣ.

  Διαβάστε στη συνέχεια το αποχαιρετιστήριο post που ανέβασε ο δημοσιογράφος στη σελίδα του στο Facebook: 1993-2021, 28 συνεχή χρόνια λοιπόν… Περισσότερα από τη μισή ζωή μου στο ΕΘΝΟΣ. Κάπου εδώ ήρθε η ώρα για να γραφτεί το τέλος. Η ώρα του «απογαλακτισμού» που λένε… Το ethnos.gr δεν είναι απλά ένα Μέσο που τρύπησε το ταβάνι του την τελευταία διετία. Είναι ένα Μέσο που αποτελεί case study, όπως σωστά μου είπε η Maria Lili , με όσα πέτυχε σε λιγότερο από 2,5 χρόνια. Από το απόλυτο μηδέν τον Οκτώβριο του 2018, στα 7.8 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες τον Ιανουάριο του 2021. Πώς; Με το πάθος! Αλλος με το brand, άλλος με τα νούμερα, άλλος με το να είναι πρώτος, άλλος επειδή γούσταρε την παρέα. Ούτε ο επαγγελματισμός, ούτε η δημοσιογραφική επάρκεια φτάνει για να γίνεις case study μέσα σε δύο χρόνια. Λένε στον αθλητισμό πως «οι παίκτες κάνουν… μάγκα τον προπονητή» και το κλισέ ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή μου. Ενα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε Vasso Asmanidou Michael Papadakos Πασχάλης Κορωναίος Atha Skotara Xristina Tsatsaragou Άγγελος Γεραιουδάκης Maria-eleni Tsinou Athina Kodrou Kiriaki Axiwti Kostas Asimakopoulos John Skokas Paschalis Gaganis Timoleon Fakalis Ρωμανός Κοντογιαννίδης Nikos Tzianidis Maria Lili Βούλα Κεχαγιά Jannis Foskolos Nikolitsa Triga Alexandros Diamantis Dimitra Efthimiadou Sofia Fasoulaki που με… έκαναν μάγκα. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς με τους οποίους συνεργαστήκαμε τα τελευταία δύο χρόνια κι έχουν μερίδιο στην επιτυχία. Ενα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ στον Artur Davidian για την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη και την απόλυτη ελευθερία κινήσεων που μου έδωσε, τον Νούλης Χατζηδημητρίου που ήταν πάντα εκεί, στα μικρά και τα μεγάλα. Τον Thanos Po , την Eirini Paliogianni και την εταιρεία Pixual που τους ανήκει ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας, αλλά και σε δύο ανθρώπους που βοήθησαν από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα. Αυτοί ξέρουν… Εις το επανιδείν ΕΘΝΑΡΑ μου!

  Υ.Γ.: Η φωτογραφία είναι το δώρο που παρέλαβα για το «αντίο». Το μεγαλύτερο παράσημο σε 28 χρόνια δουλειάς

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ