Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Αποκαλύψεις για μία πώληση: Η μυστική συνάντηση Μαρινάκη – Αλαφούζου και η αδυναμία στο σούσι

  Την αποκάλυψη της συνάντησης των δυο ανδρών έκανε ο δημοσιογραφος Γιώργος Γεωργίου στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5… Το ρεπορτάζ λέει ότι έφαγαν μαζί ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Αλαφούζος και το θέμα του δείπνου ήταν η πώληση του Sport FM στον πρώτο.

  Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου μίλησε στον Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη σέντρα” αποκαλύπτοντας τους λόγους για τους οποίους συναντήθηκαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Γιάννη Αλαφούζο. «Δεν έχουν δικαίωμα να φάνε μαζί Μαρινάκης και Αλαφούζος; Ο Μαρινάκης έχει αδυναμία στο σούσι. Προχθές συναντήθηκαν οι δυο άνδρες. Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι το αντικείμενο της συνάντησης είχε να κάνει με επιχειρηματικούς λόγους και οι πληροφορίες δικές μου λένε ότι πωλείται το sport-fm.gr στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού” αυτά είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ