Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αποκαλυπτικό βίντεο: Σε απόγνωση ο Άδωνις εκλιπαρεί δημοσιογράφο του Open να γίνει σύμμαχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη (vid)

  Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την ουσιαστικά ανύπαρκτη στήριξη της Κυβέρνησης στην κοινωνία και τη μηδενική της αντίδραση στο τσουνάμι της ακρίβειας που έχει αρχίσει και σχηματίζεται από νωρίς το φθινόπωρο και δεν ήρθε ουρανοκατέβατη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ο Άδωνις Γεωργιάδης ψάχνει να βρει «συμμάχους» όπου μπορεί.

  Μιλώντας πάλι για… μνημόνια και καταστροφές στην περίπτωση που βοηθηθούν οι πολίτες που υποφέρουν από τις εξωφρενικές τιμές που υπάρχουν παντού, ο Υπουργός Ανάπτυξης-βζιιιν κάλεσε τον δημοσιογράφο του Open Γιάννη Παπαδόπουλο να γίνει «σύμμαχος» της Κυβέρνησης!

  «Εσείς κύριε Παπαδόπουλε που είστε πραγματικά σοβαρός άνθρωπος, και δεν το λέω ειρωνικά, το εννοώ, ξέρετε τι θα πει να μπει η χώρα στο στόχαστρο των αγορών. Άρα πρέπει να είστε σύμμαχός μας στο να συγκρατήσουμε μία πλειοδοσία που τη χώρα την οδηγεί στον γκρεμό με μαθηματική ακρίβεια», είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

  «Ναι, σας ρώτησα κάτι συγκεκριμένο όμως…» πήγε να παρέμβει η Πόπη Τσαπανίδου (το ύφος της οποίας ήταν… όλα τα λεφτά), ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος σχολίασε «έχουμε υποχρέωση να σας μεταφέρουμε τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών, αυτό πάρτε το απόφαση, έτσι θα γίνεται»

  Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη: «Να πείτε στον κόσμο την πραγματικότητα, ότι τα περιθώρια του κράτους δεν είναι άπειρα, πρέπει να το καταλάβουμε αυτό».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ