Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021

Intracom Defense: Επίσκεψη του Ακολούθου Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας

Ο Ακόλουθος Άμυνας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα, Αντισμήναρχος κ. Rashed Alaboudi, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE) στο Κορωπί. Ο Ακόλουθος...
More

  Latest Posts

  Απίστευτα πράγματα: Ο Φουρθιώτης θα κάνει εκπομπή μέσα από τη φυλακή (pic)

  Κάτι περισσότερο από έναν μήνα, από τότε που πέρασε την πύλη του Κορυδαλλού, ο Φουρθιώτης ετοιμάζει ραδιοφωνική εκπομπή.

  Σε post που δημοσιεύτηκαν στα social media του Party 104 και φέρουν την υπογραφή του τμήματος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του σταθμού, αναφέρεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης ξεκινά εκπομπές εκεί, από την άλλη Δευτέρα 21/06 και κάθε μέρα μάλιστα για δύο ώρες, από τις 14.15 έως τις 16.15.

  Ο παρουσιαστής, εκδότης και πρόεδρος του ΔΣ του Party 104 κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία σε έκρηξη και οπλοφορία, απόπειρα εκβίασης και άλλα αδικήματα, ενώ η εταιρεία που λειτουργεί τον ραδιοσταθμό ελέγχεται από τους εισαγγελείς για υποβολή ανακριβών δηλώσεων στον μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

  https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpartyfm104gr%2Fposts%2F1826571077553770&show_text=true&width=500
  - Advertisement -
  ΠΗΓΗflash.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ