Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ανατριχίλα σε LIVE μετάδοση στο Mega – Ο Ευαγγελάτος αποκάλυψε ότι ο Μητσοτάκης πηγαίνει να το δώσει όλα στον Ερντογάν (vid)

  Ειναι ανοικτή η ατζέντα, δεν υπάρχει περιορισμός λέει ο Νίκος Ευαγγελατος και ο κυβερνητικός οχι μόνο δεν το διαψεύδει αλλα αλλάζει και κουβέντα για να ξεφύγει. Ο Ευαγγελατος του τονίζει για άλλη μια φορά πως πάμε με ανοικτή ατζέντα και την Ελλάδα να συζητήσει τα πάντα και ο Οικονομου απαντά πως ειναι πολύ σημαντικό που υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δυο χώρες.

  Οταν φτάνουμε στο σημείο ακόμη και ο Ευαγγελατος να καταλαβαινει πως ο Μητσοτακης ειναι έτοιμος να τα δώσει όλα στην Κωνσταντινούπολη αυτή την Κυριακή, σημαίνει πως θα πρέπει να ανησυχούμε δίπλα.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗolympia.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ