Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Αληθινό αίσχος από «Τα Νέα»: «Ο 30χρονος έκανε αυτό που έχει περάσει από το μυαλό πολλών ανδρών: την έσπρωξε από τα βράχια…»

  Tη στιγμή που η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη για ακόμη μια φορά από μία γυναικοκτονία, θύμα της οποίας είναι η 26χρονη Γαρυφαλλιά, η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα» υποπίπτει σε ένα δηλητηριώδες λεκτικό ατόπημα.

  Ο συντάκτης ή η συντάκτρια του κειμένου, σε μία προσπάθεια να… εξηγήσει τι συνέβη και ο 30χρονος δράστης σκότωσε την 26χρονη κοπέλα, επισημαίνει:

  «Ποια δεν έχει ακούσει πάνω στον τσακωμό φράσεις όπως «θα σε πετάξω από το παράθυρο» ή «αν σου χώσω καμία…»; Κάπως έτσι και η 26χρονη καυγάδιζε με τον φίλο της στο αυτοκίνητο επειδή χάθηκαν και πάνω στη ένταση της στιγμής, αυτός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο κατέληξε στα βράχια», γράφουν «Τα Νέα».

  Το άρθρο καταλήγει με μια διατύπωση που δε χωράει ο νους μας: «Προφανώς θυμωμένη, η κοπέλα βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και τότε ο 30χρονος έκανε αυτό που έχει περάσει από το μυαλό πολλών ανδρών: την έσπρωξε από τα βράχια…»

  Μετά από τόσα ειδεχθή περιστατικά την τελευταία περίοδο, υπάρχει ακόμα έστω ένας που «δικαιολογεί» τους γυναικοκτόνους, προσπαθεί να τους «ξεπλύνει»; Ή απλά αυτή η αδιανόητη διατύπωση πρόκειται περί λάθους;

  Τέτοιου είδους φράσεις δεν έχουν καμία θέση, όχι μόνο σε δημοσιογραφικό κείμενο και τον δημόσιο λόγο, αλλά ούτε καν στον χώρο των social media.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ