Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αληθινός χαμός με δημοσκόπηση: Στον ΣΚΑΪ κατάλαβαν και το είπαν ότι ο Μητσοτάκης δεν πάει καλά (vid)

  Τη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που πραγματοποιήθηκε για τον ΣΚΑΙ, παρουσίασαν και σχολίασαν σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου, με το όλο σκηνικό να εξελίσσεται κάπως… άβολα.

  Γιατί από τη μία, η Μ. Αναστασοπούλου χαρακτήριζε ως «ενδιαφέρον» όποιο εύρημα αμφισβητούσε την υποτιθέμενη κυριαρχία Μητσοτάκη, ενώ από την άλλη ο Οικονόμου πάσχιζε με κάθε τρόπο να πείσει πως όχι… ο Μητσοτάκης και κυβέρνηση δεν έχουν δεχθεί κανένα πλήγμα, δεν έχουν υποστεί φθορά.

  Τα ερωτήματα της δημοσκόπησης που προκάλεσαν αυτές τις αμήχανες στιγμές είχαν να κάνουν με την εμφάνιση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και τις αντίστοιχες εξαγγελίες. Τα ευρήματα δυστυχώς, δεν συμφωνούσαν με τις επιθυμίες του σταθμού και του Δημήτρη Οικονόμου και έτσι η κατάσταση περιπλέχτηκε.

  Συγκεκριμένα, όσο αφορά την αξιολόγηση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, συνολικά το 40% των ερωτηθέντων τον κρίνουν σίγουρα θετικά (21%) ή μάλλον θετικά (19%), ενώ το 48% συνολικά τον αξιολογούν σίγουρα αρνητικά (33%) ή μάλλον αρνητικά (15%). Μαύρα μαντάτα για την κυβέρνηση και όσον αφορά στην αξιολόγηση των οικονομικών μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, καθώς το 45% των ερωτηθέντων κρίνει αρνητικά τις συγκεκριμένες εξαγγελίες.

  «Τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν δεν έχουν παντελονιάσει ακόμα», σημείωσε ο Οικονόμου για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, θεωρώντας πως κάποια στιγμή στο μέλλον ο κόσμος θα ξανα-αγαπήσει τον μεγάλο ηγέτη. Όλα τα λεφτά η αντίδραση της Μαρίας Αναστασοπούλου που σχολιάζοντας τα συγκεκριμένα ευρήματα τόνισε με νόημα δύο φόρες… «έχει ενδιαφέρον».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ