Αληθινή «βόμβα» στα media: Ποιος συμφώνησε με τον Μαρινάκη μετά τη Μενεγάκη

Το Mega μαζεύει ξανά τα «δυνατά» του χαρτιά πίσω στο κανάλι. Μετά την Ελένη Μενεγάκη που υπέγραψε με τον σταθμό ένα άλλο πρόσωπο που έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες στο κανάλι επιστρέφει.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη όπως ανέφεραν σε ρεπορτάζ στην εκπομπή «Ευτυχείτε». «Ο Κώστας Σούσουλας που είναι διευθυντής προγράμματος στο Mega ήταν παραγωγός μεγάλων επιτυχιών και της ταινίας “Αν” και είχε πολύ φιλική σχέση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Όλες οι τελευταίες επιτυχίες του Παπακαλιάτη έχουν γίνει με τον Κώστα Σούσουλα παραγωγό και είναι λογικό λόγω της σχέσης και της ασφάλειας που νιώθει να πει το “ναι” στο Mega και να γίνει η συνεργασία», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!