Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αηδία σε όλη την Ελλάδα για τον ΣΚΑΪ: Ο Πορτοσάλτε ζητά σε LIVE μετάδοση από τους πολίτες να ψηφίσουν ΝΔ για να μην… (vid)

  Μόνο ως πρωτοφανές μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ανεξάρτητος και αμερόληπτος όπως υποτίθεται θα έπρεπε να είναι ένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός προτρέπει τους Έλληνες να ψηφίσουν ΝΔ για να πιάσει ποσοστό της τάξεως του 36% ώστε στις επαναληπτικές εκλογές να έχει αυτοδυναμία!

  Ουδέποτε στην ελληνική τηλεόραση έχει υπάρξει τόσο ωμή παρέμβαση υπέρ ενός κόμματος και μάλιστα υπέρ του κυβερνώντος κόμματος ώστε να εισηγείται στους Έλληνες πολίτες «να το ψηφίσουν για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες».

  Συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο γνωστός φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε είπε: «Πρέπει και η κοινωνία να είναι σε ετοιμότητα, αν δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες, γι’αυτό λοιπόν από την πρώτη Κυριακή 35-36% στη Νέα Δημοκρατία, για να έρθει η αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές για να μην χαλάμε χρόνο για τα δεδομένα.»

  Αυτά τα είπε μετά την ερώτηση για το πως ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα μπορούσε μετεκλογικά να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία μετά τα όσα έχουν συμβεί με τις παρακολουθήσεις του κινητού του τηλεφώνου και τις βαριές κουβέντες που έχουν ειπωθεί κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ