Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Έμοιαζαν αρκετά προβληματισμένοι…» – Εξελίξεις «βόμβα» για τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον ΣΚΑΪ


  Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με τον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή να παραμένει, όπως όλα δείχνουν, κάτοικος Φαλήρου και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

  Συγκεκριμένα, ο ίδιος και ο ΣΚΑΪ αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, παρότι οι ιθύνοντες του καναλιού έμοιαζαν αρκετά προβληματισμένοι με τα φετινά νούμερα τηλεθέασης. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, επιθυμούν να στηρίξουν τον Παπαδόπουλο, δίνοντας το «πράσινο φως», για να συνεχιστεί και του χρόνου το «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

  Ο όρος της μετάδοσης το Σάββατο, μάλιστα, παραμένει σύμφωνα με τη «Real News», ώστε να μην υπάρξουν άσκοπες μετακινήσεις. Κάπως έτσι, η μέρα και η ώρα προβολής δεν αλλάζουν, αλλά διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στο πλατό, που θα υποστεί ένα σημαντικό φρεσκάρισμα, ώστε να δοθεί μια πιο δελεαστική εικόνα στο κοινό, η οποία μάλιστα θα προβάλλεται σε υψηλή ευκρίνεια.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ