Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

Νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Εξοικονόμηση καυσίμου, περισσότερα χιλιόμετρα, αποδοτικότερη λειτουργία Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον...
More

  Latest Posts

  «Έμοιαζαν αρκετά προβληματισμένοι…» – Εξελίξεις «βόμβα» για τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον ΣΚΑΪ


  Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με τον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή να παραμένει, όπως όλα δείχνουν, κάτοικος Φαλήρου και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

  Συγκεκριμένα, ο ίδιος και ο ΣΚΑΪ αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, παρότι οι ιθύνοντες του καναλιού έμοιαζαν αρκετά προβληματισμένοι με τα φετινά νούμερα τηλεθέασης. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, επιθυμούν να στηρίξουν τον Παπαδόπουλο, δίνοντας το «πράσινο φως», για να συνεχιστεί και του χρόνου το «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

  Ο όρος της μετάδοσης το Σάββατο, μάλιστα, παραμένει σύμφωνα με τη «Real News», ώστε να μην υπάρξουν άσκοπες μετακινήσεις. Κάπως έτσι, η μέρα και η ώρα προβολής δεν αλλάζουν, αλλά διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στο πλατό, που θα υποστεί ένα σημαντικό φρεσκάρισμα, ώστε να δοθεί μια πιο δελεαστική εικόνα στο κοινό, η οποία μάλιστα θα προβάλλεται σε υψηλή ευκρίνεια.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ