Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Άγρια επίθεση ανθρώπου του Μαρινάκη στον Μητσοτάκη με απίστευτους χαρακτηρισμούς (pic)

  Για μία ακόμη φορά κατά το τελευταίο διάστημα  η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» επιτίθεται στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

  Αυτή τη φορά η επίθεση γίνεται από τον ίδιο του διευθυντή του Βήματος, Αντώνη Καρακούση μέσα από ενυπόγραφο άρθρο του γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

  Έγραφε ο Aντώνης Καρακούσης στο Βήμα της Κυριακής:

  «Επί του παρόντος μπορεί να πει κανείς ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δύναται να την εγγυηθεί(σ.σ. την πολιτική σταθερότητα)  τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκλογές.

  Ωστόσο, το πολυσυλλεκτικό υβρίδιο φιλελεύθερης Κεντροδεξιάς που επινόησε ο κ. Μητσοτάκης, αυτό το κράμα φιλελευθερισμού, μεταρρυθμιστικού οικονομισμού και ελιτίστικου δικαιωματισμού, συνοδευόμενο από κάμποσες δόσεις εθνικισμού, λαϊκισμού και ακόμη περισσότερες αυταρχισμού, που χαρακτηρίζει τη σημερινή Νέα Δημοκρατία, δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά. »

  Επανάληψη της επίθεσης στο Twitter:

  «Το πολυσυλλεκτικό υβρίδιο φιλελεύθερης κεντροδεξιάς που επινόησε ο κ.Μητσοτάκης, αυτό το κράμα φιλελευθερισμού, μεταρρυθμιστικού οικονομισμού και ελιτίστικου δικαιωματισμού, συνοδευόμενο από κάμποσες δόσεις εθνικισμού, λαικισμού και αυταρχισμού, έχει αρχίσει να μπάζει νερά…»

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ