Intrakat: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Κώστας Αδαμόπουλος

Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών Εταιρείας και Ομίλου Intrakat αναλαμβάνει από σήμερα ο Κώστας Αδαμόπουλος, με καθήκοντα την άσκηση της συνολικής οικονομικής διαχείρισης της Intrakat και των θυγατρικών της εταιρειών.

Παράλληλα ο Περικλής Λόντος, ο οποίος μέχρι σήμερα κατείχε προσωρινώς τη θέση του οικονομικού διευθυντή, «έχοντας προσφέρει με την εμπειρία και τεχνογνωσία του τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία του Ομίλου», αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή οικονομικού διευθυντή, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται επίσης, ο κ. Αδαμόπουλος διαθέτει μακρά διαδρομή στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο, στον οποίο έχει απασχοληθεί κατά το μεγαλύτερο κομμάτι της εικοσιπενταετούς επαγγελματικής του πορείας.

Συγκεκριμένα, έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις ευθύνης σε κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Ελλάδας, αλλά και σε εταιρείες του ευρύτερου κλάδου των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, έχοντας -μεταξύ άλλων- διατελέσει Διευθυντής Στρατηγικής, Επενδυτικών Σχέσεων και Οικονομικής Ανάλυσης του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς και Βοηθός Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Στρατηγικών Συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Έχει αποκομίσει πολύ μεγάλη εμπειρία σε ένα ιδιαίτερα ευρύ πεδίο τομέων όπως η στρατηγική, οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές, η εταιρική χρηματοδότηση, οι επενδυτικές σχέσεις, η οικονομική διαχείριση κλπ.

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια της Intrakat. Είμαστε βέβαιοι ότι οι εξειδικευμένες γνώσεις και η εκτενής εμπειρία που φέρνει μαζί του θα συνεισφέρουν στην δημιουργία προστιθέμενης αξίας για την Intrakat, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην εδραίωση της μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστικών Ομίλων της χώρας μας», δήλωσε σχετικά ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intrakat, Αλέξανδρος Εξάρχου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...