Intrakat: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Κώστας Αδαμόπουλος

Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών Εταιρείας και Ομίλου Intrakat αναλαμβάνει από σήμερα ο Κώστας Αδαμόπουλος, με καθήκοντα την άσκηση της συνολικής οικονομικής διαχείρισης της Intrakat και των θυγατρικών της εταιρειών.

Παράλληλα ο Περικλής Λόντος, ο οποίος μέχρι σήμερα κατείχε προσωρινώς τη θέση του οικονομικού διευθυντή, «έχοντας προσφέρει με την εμπειρία και τεχνογνωσία του τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία του Ομίλου», αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή οικονομικού διευθυντή, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται επίσης, ο κ. Αδαμόπουλος διαθέτει μακρά διαδρομή στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο, στον οποίο έχει απασχοληθεί κατά το μεγαλύτερο κομμάτι της εικοσιπενταετούς επαγγελματικής του πορείας.

Συγκεκριμένα, έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις ευθύνης σε κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Ελλάδας, αλλά και σε εταιρείες του ευρύτερου κλάδου των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, έχοντας -μεταξύ άλλων- διατελέσει Διευθυντής Στρατηγικής, Επενδυτικών Σχέσεων και Οικονομικής Ανάλυσης του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς και Βοηθός Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Στρατηγικών Συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Έχει αποκομίσει πολύ μεγάλη εμπειρία σε ένα ιδιαίτερα ευρύ πεδίο τομέων όπως η στρατηγική, οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές, η εταιρική χρηματοδότηση, οι επενδυτικές σχέσεις, η οικονομική διαχείριση κλπ.

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια της Intrakat. Είμαστε βέβαιοι ότι οι εξειδικευμένες γνώσεις και η εκτενής εμπειρία που φέρνει μαζί του θα συνεισφέρουν στην δημιουργία προστιθέμενης αξίας για την Intrakat, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην εδραίωση της μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστικών Ομίλων της χώρας μας», δήλωσε σχετικά ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intrakat, Αλέξανδρος Εξάρχου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ