Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  «Ψώνιο…» – Ξέσπασε ο Βαξεβάνης μετά την επίθεση του Τσακαλώτου στον Τσίπρα (pic)

  Αιχμηρή ανάρτηση κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου έκανε το Κώστας Βαξεβάνης με αφορμή τα βέλη του εκτοξεύει κατά του Αλέξη Τσίπρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑχαρακτηρίζοντας αδικαιολόγητα ανασφαλή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» ο πρώην υπουργός Οικονομικών αφού αναφέρει ως τα μεγαλύτερα προσόντα του Αλέξη Τσίπρα τη «λαϊκότητα» και τον «τακτικισμό»,  περνάει στα ελαττώματά του Αλέξη Τσίπρα φτάνοντας στο σημείο να πει ότι στην επιλογή συμβούλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

  «Έχει μια ανασφάλεια που δεν δικαιολογείται» λέει ο πρώην υπουργός Οικονομικών για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «και σε ένα πράγμα που είναι χειρότερος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι στην επιλογή συμβούλων. Για να είμαι όμως δίκαιος αυτό το λέει και ο ίδιος».

  Στο  αν τον επηρέασε η αίγλη της εξουσίας κατά την υπουργική του θητεία ο Ευκλείδης Τσακαλώτος,  απαντά: «Λιγότερο από άλλους. Δεν σημαίνει ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος αλλά αν έχεις πάει σε ένα σχολείο που ιδρύθηκε το 1500, σε ένα κολέγιο στην Οξφόρδη που ιδρύθηκε το 1341 δεν έχεις ανασφάλεια. Έχεις μια «αστική αυτοπεποίθηση». Δεν το λέω με υπεροψία. Το αντίθετο. Η Αριστερά θα ήθελε όλοι οι άνθρωποι να έχουν αυτοπεποίθηση και τα εφόδια για να την αποκτήσουν».

  Πάντως ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν παραλείπει να αφήσει κι άλλη έμμεση αιχμή, κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για έλλειψη συλλογικότητας και δημοκρατίας  λέγοντας ότι «μπροστά στον Βαρουφάκη ο Τσίπρας είναι υπόδειγμα συλλογικότητας και δημοκρατίας».

  Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ