Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Το Twitter φωνάζει «Χρυσοχοΐδη παραιτήσου» με αφορμή τη δολοφονία Καραϊβάζ

  Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

  Οι δράστες ανενόχλητοι και ψύχραιμοι του έστησαν καρτέρι θανάτου λίγα μέτρα μακριά απο το σπίτι του και μάλιστα το μεσημέρι. Όλα δείχνουν συμβόλαιο θανάτου.Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα η ΕΛ.ΑΣ από τον τρόπο δράσης των εκτελεστών δείχνουν συμβόλαιο θανάτου. Ο δημοσιογράφος δεν είχε φρουρά, όποτε αποτελούσε εύκολο στόχο.

  Όλα έγιναν όταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ επέστρεφε στο σπίτι του, από το Star Channel στο οποίο εργάζονταν.

  Οι χρήστες του Twitter από τα πρώτα λεπτά που έγινε γνωστή η είδηση της δολοφονίας Καραϊβάζ, σχολίασαν με τον πιο αιχμηρό τρόπο της μέρες και τα έργα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

  Αρκετοί μάλιστα ήταν εκείνοι που υπενθύμισαν πως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν Υπουργός Δημόσιας Τάξης το 2010 όταν εκτελέσθηκε ένα άλλο συμβόλαιο θανάτου, αυτό του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

  Για την υπόθεση Γκιόλια, 11 χρόνια μετά δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για το συμβόλαιο θανάτου…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ