Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Γιαννάκη μου θυμάσαι που παρακαλούσες να σε…» – Καταγγελία και αποκάλυψη – βόμβα Καμμένου για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο (pic)

  Σε μία καταγγελία – βόμβα προχώρησε στο Twitter ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος αποκάλυψε πως ο νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τον παρακαλούσε να τον πάρει μετακλητό στο υπουργείο. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Γιαννάκη μου θυμάσαι που παρακαλούσες να σε πάρω μαζί μου αλλά με θέση μετακλητού. Μη με προκαλείς….».

  Το tweet αυτό ήταν απάντηση σε κάτι που είχε γράψει, νωρίτερα χθες, ο κ. Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας που κυβέρνησε με ένα κομμάτι της ακραίας δεξιάς του κ. Καμμένου δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στην παράταξη που ξεκίνησε τη δίωξη της εγκληματικής οργάνωσης και στην κυβέρνηση που στην διάρκεια της θητείας της ολοκληρώθηκε η δίκη και η καταδίκη της Χρυσής Αυγής».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ