Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Πέτρος Σουρέτης στο Thessaloniki Metropolitan Summit:«Μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας αποτελούν οι παρούσες συνθήκες»

Τη μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας που αποτελούν οι παρούσες συνθήκες και που συνδυαστικά θα...
More

  Latest Posts

  Η πρώτη φωτογραφία του ‘Eρικσεν μετά το νοσοκομείο (pic)

  Ένα 11χρονο αγόρι, ο Μπιορν Μπίντζους, ήταν ο τυχερός που έβγαλε την πρώτη δημόσια φωτογραφία με τον Κρίστιαν Ερικσεν , μετά την επιστροφή του στο σπίτι από το νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκε απινιδωτή, έπειτα την  καρδιακή ανακοπή που υπέστη κατά τον πρώτο αγώνα της Δανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, εναντίον της Φινλανδίας στις 12 Ιουνίου.

  Ο Ερικσεν συνεχίζει να ανακάμπτει και να ξεκουράζεται στο Τισβίλντε, περίπου 60 χιλιόμετρα βόρεια της Κοπεγχάγης.

  Και ενώ βρισκόταν στην παραλία ο 11χρονος, ο οποίος είναι παθιασμένος με τον αθλητισμό, ζήτης εαπό τον Ερικσεν να βγουν μία φωτογραφία, την οποία κοινοποίησε στο Instagram. «Χαρούμενος να ποζάρεις με τον πιο διάσημο άνδρα στον κόσμο» είναι η φράση που συνοδεύει τη φωτογραφία.

  Ο νεαρός είπε στην εφημερίδα BT  της Δανίας ότι «ο Έρικσεν φαινόταν καλά στην υγεία του, η αλήθεια είναι ότι ήταν υπέροχο να τον βλέπω έτσι».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ