Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  «Φτάνει πια…» – Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε αυτό που έκανε μετά το αίτημα του Τσίπρα

  Όταν ο Αλέξης Τσίπρας, το περασμένο Σάββατο από βήματος Βουλής, διέβη τον Ρουβίκωνα ζητώντας εκλογές, πολλοί απόρησαν αν αυτή τη στάση θα την στηρίξει θερμά ή… αναγκαστικά όλο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης -και δη… οι «53» και ευρύτερα η εσωκομματική αντιπολίτευση της «Ομπρέλας».


  Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, λοιπόν, που είναι πολύπειρος πολιτικά και γνωρίζει πλέον -ως παθώς και μαθώς, ενίοτε- ποιοι «ψάχνονται» για να βρουν εσωκομματικά θέματα στον ΣΥΡΙΖΑ, φρόντισε λίγα λεπτά μετά την ομιλία Τσίπρα να «ανεβάσει» στο facebook μία ανάρτηση υπέρ των εκλογών: «Δεν πάει άλλο. 


  Είναι ώρα όλοι οι αριστεροί, δημοκρατικοί, προοδευτικοί πολίτες να συσπειρωθούν και να αγωνιστούν απέναντι σε αυτή τη κυβέρνηση που διαχειρίζεται την υγειονομική, οικονομική και κλιματική κρίση με τον πιο επικίνδυνο τρόπο. Πρέπει να φύγουν πριν να είναι πολύ αργά. Είναι ώρα για εκλογές», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, εξουδετερώνοντας τα… «σενάρια» εν τη γενέσει τους.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ