Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Παρέμβαση «βόμβα» του Νίκου Κοτζιά για τη στάση της Αριστεράς στο θέμα της διαγραφής Μπογδάνου (pic)

  Αιχμηρή παρέμβαση αναφορικά με τη στάση της αριστεράς στο ζήτημα της διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιεί ο Νίκος Κοτζιάς.

  Ο επικεφαλής του «Πράττω» με αναρτήσεις του σε Facebook και Twitter επισημαίνει πως η αριστερά «Δεν γίνεται οπαδός της μίας ή της άλλης πλευράς» και ότι «έχει δικό της όραμα, στρατηγική και σχέδιο. Δική της πολιτική και κοινωνικές αναφορές. Δεν γίνεται ούτε στήριγμα μιας “καλύτερης δεξιάς”».

  «Άλλο ρεαλιστική αριστερά και άλλο συστημικό ακολούθημα», καταλήγει.

  «Η αριστερά λαμβάνει υπόψη και αξιοποιεί τις αντιθέσεις στο κυρίαρχο συγκρότημα εξουσίας, καθώς και στα κόμματά του, όπως είναι η ΝΔ. Δεν γίνεται, όμως, οπαδός της μίας ή άλλης πλευράς. Έχει δικό της όραμα, στρατηγική και σχέδιο. Δική της πολιτική και κοινωνικές αναφορές. Δεν γίνεται ούτε στήριγμα μιας “καλύτερης δεξιάς”. Άλλο ρεαλιστική αριστερά και άλλο συστημικό ακολούθημα».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ