Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Οργισμένη ανάρτηση Τσίπρα μετά τις καταγγελίες για ανεπάρκεια πυροσβεστικών δυνάμεων (pic)

  Παρέμβαση αναφορικά με τις καταγγελίες για ανεπάρκεια εναέριων και χερσαίων πυροσβεστικών δυνάμεων στην Εύβοια έκανε ο Αλέξης Τσίπρας.

  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει εάν υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης των καταστροφικών πυρκαγιών, οι οποίες συνεχίζουν να μαίνονται μετά από μέρες.

  «Για 6η συνεχόμενη ημέρα η Βόρεια Εύβοια καίγεται. Αυτοδιοίκηση και πολίτες κραυγάζουν ότι είναι απελπιστικά μόνοι, δεν επιχειρούν επαρκείς εναέριες και χερσαίες δυνάμεις και μοναδική μέριμνα οι εκκενώσεις» σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας.

  Ο ίδιος απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ζητεί να απαντήσει εάν «υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης της καταστροφής από την Πολιτική Προστασία» και «ως πότε θα συνεχίζεται αυτό το δράμα;»

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ