Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Μήνυση στην Ακρίτα για προτροπή σε πράξεις που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία (pic)

  Μήνυση κατά της Έλενας Ακρίτα κατέθεσε η ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr στο Πρωτοδικείο, κατηγορώντας την ότι διασπείρει το διχασμό. Αφορμή ανάρτησή της στο facebook για την πρόσληψη περίπου 4.000 ιερέων και την απομάκρυνση 5.000 δασοπυροσβεστών, σημειώνοντας παράλληλα «Μπορεί να μη σβήνουν οι φωτιές στην Ελλάδα αλλά τουλάχιστον κάποιοι προσεύχονται πάνω στις στάχτες της»

  Όπως γράφει η ιστοσελίδα:

  «Μήνυση στην Έλενα Ακρίτα κατέθεσε σήμερα 9 Αυγούστου 2021 το νομικό τμήμα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE αναφορικά με την ανάρτηση για Ιερείς και Πυροσβέστες.

  Για προτροπή σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων κατηγορεί το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE την δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα με μήνυση που κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο.

  Να θυμίσουμε πως η κυρία Ακρίτα για άλλη μια φορά επέλεξε να προκαλέσει, χωρίς να διστάσει σε μια τόσο δύσκολη για τη χώρα συγκυρία να βάλει την μια ομάδα εναντίον της άλλης διασπείροντας τον διχασμό.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:»

  Σχολιάζοντας τη μήνυση η Έλενα Ακρίτα αναφέρει σε ανάρτησή της:

  «Επειδή αναρωτιέστε που είναι η εκκλησία αυτές τις δύσκολες στιγμές της πατρίδας μας, να σας πω εγώ πού είναι. Κάνει μήνυση σε μένα μέσω του Εκκλησία online – ekklisiaonline.gr για αυτό που έγραψα:
  «Διώξατε 5.000 δασοπυροσβέστες και προσλάβατε περίπου 4.000 παπαδες. Μπορεί να μη σβήνουν οι φωτιές στην Ελλάδα αλλά τουλάχιστον κάποιοι προσεύχονται πάνω στις στάχτες της».»

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ