«Η ανήθικη πρόταση σε γνωστή δημοσιογράφο και η πολιτική εκτόξευση…» – Σάλο έχει προκαλέσει το σοκαριστικό άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη για το «γουρούνι» της πολιτικής (pic)

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για τη δράση του πολιτικού και ακαδημαϊκού, ο οποίος εκμεταλλευόταν την ισχύ της θέσης του για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις του πάνω στις φοιτήτριές του, τις οποίες είτε δελέαζε είτε εκβίαζε με τον βαθμό στις εξετάσεις.

Το άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη με τις αποκαλυπτικές λεπτομέρειες της δράσης του κτήνους, που οι φοιτήτριές του τού είχαν δώσει το παρατσούκλι «το γουρούνι», μπορεί να ξάφνιασε την κοινή γνώμη, αλλά πολλοί από τους συναδέλφους του αναγνώρισαν τον δράστη, που είχε και «ντιβάνι» στο γραφείο του στο πανεπιστήμιο: «Ο “αστικός μύθος”, που δεν ήταν τελικά και τόσο μύθος, ήταν πως στο γραφείο του στο πανεπιστήμιο είχε βάλει και ντιβάνι. Τις ωραίες φοιτήτριες που σταμπάριζε τις ξεμονάχιαζε όπου του δινόταν η ευκαιρία και μαζί με τα κοπλιμέντα, όλα συνοδευόμενα υπό το τεράστιο βάρος της σχέσης διδάσκοντος και διδασκομένης, έπεφτε στο τέλος το ερώτημα “θέλεις ένα δεκαράκι;” μαζί με διευκολύνσεις για μετά και σπρώξιμο, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, για εργασίες, με επίσης καλό βαθμό, μεταπτυχιακά, διδακτορικά κ.λπ.».

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του άρθρου έχουν προκαλέσει οργή στην κοινή γνώμη. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης περιγράφει τη δράση του «γουρουνιού», ο οποίος φακέλωνε κανονικά όλες τις φοιτήτριες που είχε σκοπό να παρενοχλήσει, βήμα βήμα: «Η ίδια η πράξη, βέβαια, για όσες υπέκυπταν στο διά της κατάχρησης εξουσίας κόρτε του κυρίου καθηγητού, για την ολοκλήρωσή της στο ντιβάνι του γραφείου ή αλλού απαιτούσε το θύμα να έχει γνώσεις τριγωνομετρίας, διότι για να ολοκληρωθεί απαιτείτο το θύμα να βρει αυτό που λένε στην Πολεμική Αεροπορία “γωνία προσβολής”, λόγω των τεράστιων φυσικών εμποδίων, αποτέλεσμα χρόνιας βουλιμίας. Ανώνυμες φυσικά ηρωίδες όσες είπαν “όχι” και δεν πήραν το δεκαράκι στο μάθημα και το ακαδημαϊκό “σπρώξιμο”».

Ο ακαδημαϊκός και πολιτικός «γύπας» δεν σταμάτησε τη δράση του στο πανεπιστήμιο, αλλά τη συνέχισε και στον στίβο της πολιτικής: «Τότε στα ντουζένια του, όταν έκοβε κάθε βράδυ μεροκάματο στα κανάλια της διαπλοκής όπου περιέφερε το εγώ του σαν διάνος, ο ακαδημαϊκός – πολιτικός γύπας κιαλάρισε όμορφη νεαρή δημοσιογράφο, από τα καλύτερα παιδιά της δημοσιογραφικής πιάτσας… Έτσι, θολωμένος από τον ασυγκράτητο πόθο του, παρά την αρχικώς ευγενική άρνηση της δημοσιογράφου, κλείδωσε την πόρτα του γραφείου, άφησε το… προυτσάλισμα και άρχισε να την κυνηγάει μέσα στο γραφείο γύρω από τα έπιπλα. Μόνο όταν εκείνη έβαλε τις φωνές και ο φόβος του σκανδάλου έπεσε σαν κουβάς παγωμένο νερό πάνω στο γραβατωμένο “γουρούνι” ξεκλείδωσε την πόρτα και την άφησε να φύγει».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού