H Black Friday χωρίς την Protergia δεν λειτουργεί! (vid)

Φέτος, στην Protergia, η Black Friday θα είναι… ηλεκτρική! Ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα, δίνει την ενέργειά του στις καινούριες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές σας συσκευές και φέρνει για όλους τους καταναλωτές μία μοναδική προσφορά για να “λειτουργήσουν” όλα με οικονομία.

Από τις 26 έως τις 29 Νοεμβρίου, όλοι μπορούν να κερδίσουν 100€ στον πρώτο τους λογαριασμό με κάθε νέα σύνδεση Double Energy MVP, για ρεύμα και φυσικό αέριο, με την ενεργοποίηση e-bill.

Δείτε εδώ τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση της Protergia όπου οι νέες συσκευές που αποκτήθηκαν στην Black Friday μπαίνουν σε λειτουργία με τη μοναδική προσφορά της Protergia.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Παράλληλα, κατεβάστε εντελώς δωρεάν την εφαρμογή Protergia On (ios / android)  και επωφεληθείτε άμεσα της προσφοράς της Black Friday. Το Protergia On αποτελεί έναν ψηφιακό τρόπο, όπου μέσω του κινητού σας τηλεφώνου μπορείτε να γνωρίσετε τις προσφορές και τα προϊόντα της Protergia και να δηλώσετε άμεσα ενδιαφέρον για αυτά, μία συνθήκη απαραίτητη στη σημερινή συγκυρία που απαιτεί να μπορούμε να κάνουμε όλοι τις αγορές και τις συναλλαγές μας υπεύθυνα και με ασφάλεια.

Γιατί η Black Friday χωρίς την Protergia δεν λειτουργεί!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;