Γελάει ο κόσμος με τον θλιβερό υπάλληλο «του στενού φίλου του Μαρινάκη» (ΦΩΤΟ)

Periodista

Οίκτο και άφθονο γέλιο έχει προκαλέσει η επικείμενη συνεργασία των βασικών συντελεστών του “αριστερού” περιοδικού Unfollow με τη σαββατιάτικη ναυαρχίδα της Δεξιάς που διασυνδέεται… μέσω της φιλίας του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Ωστόσο, εμείς έχουμε γράψει ότι τα παιδιά, που πλαισιώνονται από διάφορους αριστερομετρητές, είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι και δεν θα τους κρίνουμε επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και το περιοδικό, όπως, μαθαίνουμε δεν πηγαίνει και πολύ καλά. 

Θα σταθούμε μόνο σε μία πραγματικά θλιβερή περίπτωση που συνεργάζεται με το περιοδικό.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Σωτήρη, ο οποίος είναι επιμελητής έκδοσης του REPORT (aka Unfollow), γνωστός γυρολόγος σε κόμματα και σχήματα της Αριστεράς (από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο μόρφωμα του Λαφαζάνη), δήθεν δημοσιογράφος και καθηγητής υποτίθεται. 

Ο θλιβερός αυτός τύπος, του οποίου την ύπαρξη αγνοούσαμε, αλάλαζε το 2014 κατά του διευθυντή του Periodista.gr, Δημήτρη Μπεκιάρη με το επιχείρημα ότι είχε εργαστεί επί 7 χρόνια στην εφημερίδα “Η ΑΞΙΑ”. Χωρίς σχόλια διαβάστε το σκεπτικό του… ογκόλιθου της διανόησης. 

Διαβάστε ένα από τα tweets

Αυτός ο θλιβερός και αστείος τύπος τώρα θα εργάζεται στα Παραπολιτικά. Που διασυνδέονται με τον εφοπλιστή Μαρινάκη. Εξάλλου ο εκδότης της εφημερίδας, Γιάννης Κουρτάκης, είχε συνοδεύσει τον εφοπλιστή στην πρόσφατη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες. Εμείς δεν θεωρήσαμε σκόπιμο να ασχοληθούμε με τον αστείο αυτόν κύριο που επιχειρούσε αστείες συνδέσεις του Δημήτρη Μπεκιάρη με τον Μαρινάκη επειδή δούλευε στην εφημερίδα “Η ΑΞΙΑ”. Εξάλλου έχουμε μία αρχή στον “πόλεμο” που διεξάγεται. Δεν ασχολούμαστε με “γυναικόπαιδα”. Τον αφήνουμε στη γενική χλεύη του κόσμου, που γελάει με εκείνους οι οποίοι έβαζαν αριστερόμετρα, έβριζαν και προπηλάκιζαν αριστερούς στο διαδίκτυο. 

Εμείς θα αντιστρέψουμε τώρα τα ερωτήματα; Unfollow# Δηλαδή Παναγιώτης Σωτήρης, των Παραπολιτικών και του Κουρτάκη (μάλλον Μαρινάκης) ήταν στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μετά στη Λαϊκή Ενότητα; 

ΥΓ: Το καλοκαίρι του 2014 ο Δημήτρης Μπεκιάρης είχε συναντηθεί στο Ψυχικό με έναν εκ των τριών βασικών συντελεστών του Unfollow, ο οποίος είχε διαχωρίσει τη θέση του από τις αστειότητες του Παναγιώτη Σωτήρη και είχε κάνει λόγο για “ιδιόμορφη περίπτωση”. 

Αυτά προς το παρόν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...