Εξώδικο του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου στον Δημήτρη Μπεκιάρη και στο Periodista.gr – Η απάντησή μας (ΦΩΤΟΣ)

Εξώδικη διαμαρτυρία – πρόσκληση – δήλωση στο PERIODISTA.GR και στον εκδότη και διευθυντή του, Δημήτρη Μπεκιάρη, έστειλε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου. 

Δημοσιεύουμε ολόκληρο το εξώδικο και ακολουθεί η απάντησή μας: 

Η απάντηση του PERIODISTA.GR

Πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα όταν διαβάσαμε το περιεχόμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας – πρόσκλησης – δήλωσης που μας έστειλε ο δημοσιογράφος κ. Μπάμπης Παπαπαναγιώτου

Μας εγκαλεί για ποιον ακριβώς λόγο; Για το ότι βασιζόμενοι σε δημοσιογραφικές πληροφορίες μεταφέραμε στο κοινό πως η Χρυσή Αυγή εξετάζει να τον εντάξει στα ψηφοδέλτια της; Ακόμη και ο τίτλος του ρεπορτάζ είναι ερωτηματικός«Υποψήφιος με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου;»Αυτός είναι ο τίτλος και καταλαβαίνει ακόμη και μικρό παιδί πως δεν υιοθετούμε άκριτα τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, ούτε ότι μας λένε. Ρωτάμε και διεξάγουμε έρευνα. 

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε υποχρεωμένοι να ρωτήσουμε: Θα έστελνε εξώδικο ο κ. Παπαπαναγιώτου αν το ρεπορτάζ ανέφερε πως θα ήταν υποψήφιος με το κόμμα, για παράδειγμα, της Νέας Δημοκρατίας ή αν ετίθετο σχετικό ερώτημα; Διότι, όπως εύκολα κάποιος μπορεί να διαπιστώσει, υπάρχουν δημοσιεύματα που τον συνδέουν με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Αν, θίγεται, ο κύριος Παπαπαναγιώτου για το γεγονός πως αξιολογούμε ότι οι απόψεις του ταυτίζονται με εκείνες της Χρυσής Αυγής, μπορούμε να αντιπαραβάλουμε τα παραδείγματα και να εναποθέσουμε τα συμπεράσματα στην κρίση των αναγνωστών και χρηστών του διαδικτύου. Ο κ. Παπαπαναγιώτου τοποθετείται δημόσια, εκφέρει συγκεκριμένες απόψεις και ως εκ τούτου θα έπρεπε να είναι ανεκτικός στην κριτική. 

Από εκεί και πέρα, ο κ. Παπαπαναγιώτου δηλώνει πως θίγεται, επειδή αναφερόμαστε στην καθημερινή του δραστηριότητα στο twitter. Αρκεί κανείς να επισκεφτεί το προφίλ του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να παρακολουθήσει την πολύωρη, καθημερινή δραστηριότητά του, τους συνεχείς διαδικτυακούς καβγάδες και τον οχετό ύβρεων. 

Καταληκτικά: 

Από αυτό το δημοσίευμα υποστηρίζει ο κ. Παπαπαναγιώτου πως θίχτηκε η «τιμή και η υπόληψή» του υποστηρίζοντας ταυτόχρονα πως δήθεν μας διακατέχει κάποια μανία εναντίον του.

Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι πως το αντίθετο συμβαίνει: Επί δύο περίπου χρόνια, από το έτος 2016, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου χυδαιολογεί αδιάκοπα και δημόσια σε βάρος του εκδότη και διευθυντή του PERIODISTA.GR, Δημήτρη Μπεκιάρη και σε βάρος μελών της οικογένειάς του, με προσωπικές αναφορές και αθλιότητες. Το κάνει αυτό τόσο μέσω του ραδιοφώνου, όσο και μέσω των social media, εκτοξεύοντας φοβερά ψεύδη ,φοβερές ύβρεις και συκοφαντίες.

Μόλις χθες μάλιστα μας έγιναν γνωστές φοβερές συκοφαντικές αναφορές σε βάρος του Δημήτρη Μπεκιάρη, τις οποίες ο κ. Παπαπαναγιώτου σύντομα θα κληθεί να τεκμηριώσει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα