Δημοσκοπήσεις: Οι ανίκανοι σύμβουλοι του Τσίπρα θα τον πάρουν στον λαιμό τους

Πριν από τις εκλογές του 2019 σύμβουλοι του Αλέξη Τσίπρα τον είχαν πείσει ότι η διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία δεν ήταν μεγάλη. Κάποιοι έκαναν λόγο για ντέρμπι. Ένας μάλιστα άλλοτε πανίσχυρος υπουργός επέμενε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κερδίσει. 

Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε με καμιά 10αριά μονάδες διαφορά. Θυμάστε τη φάτσα του Τζανακόπουλου στην τηλεόραση με την ανακοίνωση των exit polls; Αν δεν τη θυμάστε ή δεν τον είχατε δει ανατρέξτε στο youtube. Αξίζει, μόνο και μόνο για να καταλάβετε τι είχε συμβεί στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Πριν από εκείνες τις εκλογές οι αποτυχημένοι συμβουλάτορες του Αλέξη Τσίπρα επέμεναν ότι οι δημοσκόποι έλεγαν ψέματα. Τελικά οι δημοσκόποι επιβεβαιώθηκαν και οι αποτυχημένοι συμβουλάτορες πήγαν κουβά. 

Πέρασε καιρός, στον ΣΥΡΙΖΑ έπαθαν, αλλά δεν έμαθαν. Σήμερα η βασική στρατηγική είναι η αμφισβήτηση και πάλι των δημοσκοπήσεων. Και ο Τσίπρας; Τι κάνει ο Τσίπρας; Κάθεται κι ακούει τους ανίκανους συμβουλάτορες να αραδιάζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ θεωρίες συνωμοσίας. Ε λοιπόν, θα την ξαναπατήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Αναζητούν μονάχα εχθρούς και δεν κοιτάζουν το σπίτι τους. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.