Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Twitter μηνύει τον Μασκ για το «πάγωμα» της εξαγοράς – Ζητά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης

  Περνώντας στην αντεπίθεση η Twitter κατέθεσε μήνυση κατά του Έλον Μασκ για παραβίαση της συμφωνίας ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά της.

  Ο τεχνολογικός κολοσσός ζητά να διαταχθεί η ολοκλήρωση της συγχώνευσης στα συμφωνηθέντα 54,20 δολάρια ανά μετοχή του.

  «Ο Μασκ προφανώς πιστεύει ότι ο ίδιος – σε αντίθεση με κάθε άλλο μέρος που υπόκειται στο συμβατικό δίκαιο του Ντέλαουερ – είναι ελεύθερος να αλλάξει γνώμη, να πετάξει στα σκουπίδια την εταιρεία, να διαταράξει τις δραστηριότητές της, να καταστρέψει την μετοχική της αξία, και να φύγει», αναφέρεται στην αγωγή που κατατέθηκε από την Twitter Inc στο δικαστήριο του Ντέλαουερ.

  Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή ο Έλον Μασκ δήλωσε ότι τερμάτιζε τη συγχώνευση επειδή το Twitter παραβίασε τη συμφωνία, καθώς δεν ανταποκρίθηκε σε αιτήματα για πληροφορίες σχετικά με ψεύτικους ή spam λογαριασμούς στην πλατφόρμα, κάτι που είναι θεμελιώδες για την επιχειρηματική του απόδοση.

  Στην αγωγή ο Έλον Μασκ κατηγορείται για ένα «μακρύ κατάλογο» παραβιάσεων της συμφωνίας συγχώνευσης, οι οποίες «έχουν ρίξει ένα πέπλο πάνω από το Twitter και την επιχείρηση».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ