Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Twitter: Κοντά σε συμφωνία με τον Έλον Μασκ

  Το Twitter βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για να πουληθεί στον Έλον Μασκ, σύμφωνα με δύο άτομα που βρίσκονται κοντά στις διαπραγματεύσεις της εταιρείας.

  Όπως αναφέρει δημοσίευμα των New York Times, το διοικητικό συμβούλιο του Twitter διαπραγματευόταν με τον κ. Μασκ τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας σχετικά με την αυτόκλητη προσφορά του να αγοράσει την εταιρεία, αφού άρχισε να συγκεντρώνει χρηματοδότηση 46,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

  Οι δύο πλευρές συζήτησαν λεπτομέρειες, μεταξύ αυτών κι ενός χρονοδιαγράμματος για το κλείσιμο οποιασδήποτε πιθανής συμφωνίας και τυχόν προμήθειες που θα καταβάλλονταν εάν μια συμφωνία υπογραφόταν και στη συνέχεια αναιρούνταν.

  Οι σημερινές συζητήσεις ακολούθησαν την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Twitter που έγινε το πρωί της Κυριακής ώστε να συζητηθεί η προσφορά του Μασκ.

  Η απόκτηση δεσμεύσεων για τη χρηματοδότηση ήταν ένα σημείο καμπής για το πώς το διοικητικό συμβούλιο είδε την προσφορά του Μασκ στα 54,20 δολάρια ανά μετοχή, επιτρέποντας στα 11 μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας να εξετάσουν σοβαρά την προσφορά του.

  Η συμφωνία δεν είναι ακόμη οριστική, αλλά αυτό που αρχικά φαινόταν ως μια εξαιρετικά απίθανη συμφωνία φαίνεται να παίρνει μια πιο απτή μορφή.

  Ο Μασκ, ο οποίος έχει περισσότερους από 83 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter και άρχισε να συγκεντρώνει μετοχές στην εταιρεία νωρίτερα φέτος, δήλωσε την πρόθεσή του να αγοράσει την εταιρεία στις 14 Απριλίου. Ωστόσο, η πρότασή του απορρίφθηκε γρήγορα από τη Wall Street επειδή δεν ήταν σαφές εάν θα μπορούσε να βρει τα χρήματα για να κάνει τη συμφωνία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ