Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Τρεις διαγωνισμοί της «ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΑΕ» δημιουργούν πλήθος ερωτημάτων – Οι εξωφρενικές εκπτώσεις των αδελφών Καλλιτσάντση μετά τα παράδοξα ενός αφηγήματος

  Τρεις διαγωνισμοί της ΕΓΝΑΤΙΑΣ δημιουργούν πλήθος ερωτηματικών και υποψίες ότι παίζονται πολιτικά και επιχειρηματικά παιχνίδια. 

  Πρόκειται για τρεις διαγωνισμούς στους οποίους η εταιρεία ΑΚΤΩΡ προσέφερε εξωφρενικές εκπτώσεις είναι από μόνοι τους αποκαλυπτικοί. 

  Προχθές ο ΑΚΤΩΡ μειοδότησε στον διαγωνισμό για τη σύνδεση της Εγνατιας με τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης με έκπτωση 56,51%.

  Χθες για το έργο της λειτουργίας συντήρησης και λειτουργίας του ανατολικού τομέα, πρόσφερε έκπτωση 65,67% και σήμερα για τον διαγωνισμό που αφορά στη λειτουργία και συντήρηση του δυτικού τομέα. έκπτωση επίσης 65,67%. 

  Και είναι να αναρωτιέται κανείς με όσα συμβαίνουν. Τι άλλαξε σήμερα στο αφήγημα των αδελφών Καλλιτσάντση, οι οποίοι πριν από δύο χρόνια δήλωναν με αυτοπεποίθηση και βεβαιότητα ότι θα πήγαιναν σε έργα υψηλής κερδοφορίας; (Διαβάστε εδώ τα αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία)

  Επειδή παρακολουθούμε στενά τις οικονομικές καταστάσεις βλέπουμε την αύξηση του ποσού σε 105 εκατ. ευρώ από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ, που αφορούν σε διεκδικήσεις (claims) στον κατασκευαστικό κλάδο. Και ρωτάμε τώρα εμείς; Ποιες είναι αυτές οι διεκδικήσεις; Από προέρχονται αυτά τα 105 εκατ. ευρώ; Ποια είναι η ευθύνη που αναλαμβάνουν οι τέσσερις συστημικές τράπεζες, η Εθνική Τράπεζα, η Alpha Bank, η Eurobank και η Τράπεζα Πειραιώς και ποιες είναι οι εξασφαλίσεις έχουν πάρει για τις εγγυητικές επιστολές που εκδίδουν; Προσέξτε, όλα αυτά συμβαίνουν όταν οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση στων ελληνικών τραπεζών τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται στον προθάλαμο βαθιάς ύφεσης. 

  Και το βασικότερο ερώτημα: Μήπως έχει τάξει η κυβέρνηση κάτι που δεν γνωρίζουμε στους αδελφούς «Εθνικούς Εργολάβους»; Τι μπορεί να έχει υποσχεθεί η κυβέρνηση στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ; Είναι ενήμερος ο πρωθυπουργός για όσα συμβαίνουν ή μήπως κάποιοι, δηλαδή οι πολιτικές γνωριμίες που ισχυρίζονται ότι έχουν οι αδελφοί Εθνικού Εργολάβοι και άλλοι νταραβεριτζήδες, παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη; 

  Το ρεπορτάζ συνεχίζεται… 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ