Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Πως ο Μελισσανίδης ισοπέδωσε τον Μαρινάκη – Χοντρό παρασκήνιο με τον δήθεν «τσιγκούνη» και τον καλό φίλο που έδωσε τις λάθος συμβουλές

Η Πυθία αποκαλύπτει Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με προσφορά στα 7 εκατ. ευρώ, έκανε δική του τη «Ναυτεμπορική», υπερτερώντας κατά πολύ μάλιστα της εκείνης του Βαγγέλη...
More

  Latest Posts

  Σύντομα στο στόχαστρο της κυβέρνησης η αλόγιστη σπατάλη των χρημάτων της Αττικής Οδού από τους αδελφούς «Εθνικούς Εργολάβους»

  Στον απόηχο των τρομακτικών επιπτώσεων που έχει για την ελληνική οικονομία η κρίση του κορωνοϊού στον όμιλο «ΕΛΛΑΚΤΩΡ» πραγματοποιήθηκε conference call αναφορικά με τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου για το 2019. 

  Εκεί ο Διευθύνων Σύμβουλος, Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, δήλωσε ότι το 2020 είναι μία απαιτητική χρονιά λόγω πανδημίας, αλλά θα είναι καλύτερη από άποψη κερδοφορίας σε σχέση με το 2019! 

  Αφήνουμε το παράδοξο της παραπάνω δήλωσης, καθώς βοά η αγορά για τα οικονομικά προβλήματα του ομίλου για τα οποία θα μιλήσουμε αναλυτικά προσεχώς, με στοιχεία και νούμερα, και ας επικεντρώνουμε προς το παρόν στην Αττική Οδό, στην οποία επίσης αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου. 

  Εκεί βρίσκεται σε εξέλιξη κυριολεκτικά ένα πάρτι για το οποίο σύντομα πρέπει να ληφθούν… περιοριστικά μέτρα. 

  Έχει ιδιαίτερη σημασία να δει κανείς πως χρησιμοποιούνται τα χρήματα της Αττικής Οδού. Ή μάλλον για είμαστε πιο συγκεκριμένοι. Έχει σημασία να δει κάποιος πως ξοδεύονται, κυριολεκτικά, τα χρήματα της Αττικής. Πως; Κυρίως με τους εξής τρόπους: 

  – Διάθεση μεγάλων χρηματικών ποσών σε media

  – Τεράστιο κόστος, πάνω από τις πραγματικές ανάγκες, για το προσωπικό, μέρος του οποίου τελικά ασχολείται με… διάφορες δουλειές. 

  Αφού υπενθυμίσουμε την εισαγγελική έρευνα για το θέμα των υπέρογκων εξόδων λειτουργίας και συντήρησης της Αττικής Οδού, που επιβάλλει την επιστροφή της Αττικής Οδού στο Δημόσιο, αποκαλύπτουμε ότι ο όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ αναμένεται να μπει στο στόχαστρο του υπουργείου Μεταφορών για το θέμα των αλόγιστων εξόδων που προκύπτουν από την καμπάνια στα μίντια και για τα υπέρογκα λειτουργικά έξοδα. 

  Μείνετε συντονισμένοι διότι σε επόμενο ρεπορτάζ θα μπούμε στο ψητό…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ