Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σε πανικό οι αδελφοί Εργολάβοι: Ρίχνουν στον βρόμικο πόλεμο τα ΜΜΕ γιατί φοβούνται την έρευνα του Μητσοτάκη για τις σκανδαλώδεις υποθέσεις

  Periodista

  Στον πόλεμο  έριξαν οι αδερφοί Εργολάβοι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που μισθώνουν. 

  Η αγορά λέει ότι λόγω της συμπεριφοράς τους δεν τους έχουν μείνει πλέον πολλά media προκειμένου να ασκήσουν την όποια επιρροή, και αυτό παρά  τον πακτωλό χρημάτων που διαθέτουν στο πλαίσιο του budget που προορίζεται για την προώθηση της Αττικης οδού. 

  Είναι κοινό μυστικό ότι μέσω της Αττικης οδού το Δημόσιο πληρώνει την προώθηση των συμφερόντων των… επιτυχημένων αδερφών. 

  Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αττική οδός θα έπρεπε να έχει επιστρέψει στο Δημόσιο αφού έχει εκπληρωθεί  με το παραπάνω και από καιρό η συμβατική υποχρέωση προς τους επενδυτές. Ωστόσο είμαστε σε διαδικασία δημοσιογραφικής έρευνας ώστε να επανέλθουμε αναλυτικά με περισσότερες πληροφορίες. 

  Τι κάνουν λοιπόν οι αδελφοί Εργολάβοι; Σε πανικό κάτω από την δαμόκλεια Σπάθη των fund και μετά την πρόσφατη εξέλιξη του Μέτρο προχώρησαν προκλητικά και εκβιαστικά σε τηλε-απολύσεις και έχουν βάλει στο στόχαστρο το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος που υποστήριξε τα μέλη του. Οι κύριοι λόγοι σύμφωνα με δημοσιογραφικές μας πληροφορίες  είναι δυο: 

  1. Ο φόβος μήπως χάσουν την στημένη δουλειά της Ψυτάλλειας. Εκεί να θυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτακης έβαλε το ΤΕΕ να καθαρίσει την βρόμα που είχε συσσωρευτεί από τις προηγούμενες διοικήσεις της ΕΥΔΑΠ. 

  2. Ο φόβος μήπως ο Μητσοτακης βάλει το ΤΕΕ να ασχοληθεί με το θέμα των Σκουπιδιών που παραμένει άλυτο και αφήνει χώρο για παιχνίδια. Θυμίζουμε την επιχειρηματική συμφωνία Καλιτσαντσηδων και του νταραβεριτζη του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ) που μέχρι τώρα προχωράει βάσει του σχεδίου έχοντας ολοκλήρωση τις πρώτες Αναθέσεις με πολλαπλά ωφέλη (και του λιμανιού για τους γνώστες ) για τα οποία κάνουμε ρεπορτάζ και θα επανέλθουμε.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ