Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021

Η Intrakat ανέλαβε νέο έργο ύψους 19,6 εκατ ευρώ στη Ρουμανία

Νέο έργο ύψους 19,6 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ ανέλαβε η Intrakat στην Ρουμανία υπογράφοντας τη σχετική σύμβαση με τον περιφερειακό φορέα της δημόσιας υπηρεσίας...
More

  Latest Posts

  Κορωνοϊός: Στο μικροσκόπιο οι επαφές του Βαγγέλη Μαρινάκη – Χαμός στα ΜΜΕ της Βρετανίας

  H ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι διαγνώστηκε με κορωνοϊό, όπως είναι φυσικό, απασχόλησε και τα αγγλικά ΜΜΕ.

  Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι την περασμένη Παρασκευή ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και της Νότινγχαμ παρακολούθησε από κοντά στην αναμέτρηση της Φόρεστ με τη Μίλγουολ. 

  Σύμφωνα με την εφημερίδα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ήρθε σε επαφή και με οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι τον συνάντησαν έξω από το γήπεδο και του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

  Σημειώνεται επίσης σε κάποια ρεπορτάζ ότι μετά το τέλος του αγώνα, στο οποίο η Φόρεστ ηττήθηκε με 3-0, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε και στα αποδυτήρια και μίλησε με τους παίκτες.

  Νότιγχαμ Φόρεστ για Μαρινάκη: «Δεν είχε συμπτώματα όσο ήταν εδώ, θα λάβουμε μέτρα»

  Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της Championship (β’ κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου) τονίζει ότι ο ιδιοκτήτης της δεν είχε συμπτώματα όσο ήταν στο Λονδίνο και σημειώνει ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα. 

  Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε αυτήν:

  «Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαιώνει ότι ο ιδιοκτήτης της Ευάγγελος Μαρινάκης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

  Ο κύριος Μαρινάκης διαγνώσθηκε αφού είχε τα πρώτα συμπτώματα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα χθες το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στο Νότιγχαμ την περασμένη εβδομάδα δεν είχε εκδηλώσει συμπτώματα. 

  Ο σύλλογος ζητά συμβουλές από τους γιατρούς και από τα αρμόδια όργανα ώστε να διασφαλίσει ότι θα ληφθούν τα σωστά μέτρα. 

  Μέχρι τότε ο σύλλογος δεν θα κάνει κάποιο άλλο σχόλιο».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ