Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Intracom και Intrakat επιβεβαιώνουν τις συζητήσεις με επενδυτές

  Με δύο ξεχωριστές ανακοινώσεις οι Intracom Holdings και Intrakat απαντούν σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου.

  Η ανακοίνωση της Intracom Holdings


  Η INTRACOM HOLDINGS σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 1601/30.06.2022 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, ανακοινώνει τα ακόλουθα :

  H Εταιρεία επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτές για ενδεχόμενη συναλλαγή που αφορά τη συμμετοχή της Εταιρείας στην INTRAKAT, χωρίς να υπάρχει συμφωνία μέχρι σήμερα.

  Προς τούτο η Εταιρεία, προς προστασία του επενδυτικού κοινού, αλλά σε ανταπόκριση της εμπιστοσύνης που το ευρύ κοινό δείχνει σε αυτήν, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της , προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.

  Η ανακοίνωση της Intrakat


  Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «INTRAKAT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ» (δ.τ. INTRAKAT) (η Εταιρεία) σε απάντηση της υπ’αριθμ. πρωτ. 2269/30.06.2022 επιστολής του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της υπ’ αριθμ. πρωτ. 1602/30-6-22 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς περί σχολιασμού δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου και σε συνέχεια σχετικής επικοινωνίας με τον βασικό μέτοχό της, Intracom Holdings, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Intracom Holdings βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτές για ενδεχόμενη συναλλαγή που αφορά τη συμμετοχή της στην INTRAKAT, χωρίς να υπάρχει συμφωνία σήμερα.

  Προς τούτο η Εταιρεία, προς προστασία του επενδυτικού κοινού, αλλά και σε ανταπόκριση της εμπιστοσύνης που το ευρύ κοινό δείχνει σε αυτήν, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ