H Intracom Defense παρέδωσε στο Πολεμικό Ναυτικό εξελιγμένα ραντάρ – «φρουρούς του Αιγαίου»

H INTRACOM DEFENSE (IDE) ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα θαλάσσιας επιτήρησης για την παρακολούθηση καθορισμένων περιοχών ζωτικού εθνικού ενδιαφέροντος από το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Η IDE παρέδωσε ολοκληρωμένους τηλεχειριζόμενους Σταθμούς Επιτήρησης με Ραντάρ Μακράς Εμβέλειας και άλλους αισθητήρες που παρέχουν στους επιτελείς του Πολεμικού Ναυτικού αυξημένη επίγνωση της επιχειρησιακής κατάστασης στην περιοχή και προσδίδουν αποφασιστικό επιχειρησιακό πλεονέκτημα ταχείας αντίδρασης σε περίπτωση ανάγκης. Αυτή η δυνατότητα βελτιώνει σημαντικά τους όρους της εθνικής άμυνας και ασφάλειας στην ανατολική Μεσόγειο.

Bασικό στοιχείο της αποτελεσματικότητας στην διαχείριση πληροφοριών και στην απρόσκοπτη μεταφορά των δεδομένων από τους Σταθμούς Επιτήρησης προς τα Κέντρα λήψης αποφάσεων, είναι η πλατφόρμα Διοίκησης και Ελέγχου iDEFENDER της IDE, η οποία εφαρμόζεται με επιτυχία για την Επιτήρηση Αέρος και Συνόρων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.