Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Οι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη που… τρομάζουν και η περιουσία του Βαρδή Βαρδινογιάννη

Η ιστοσελίδα «ceoworld» έκανε αφιέρωμα στους 2 πιο πλούσιους επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό, ο Ιβάν Σαββίδης είναι το ένα από τα δύο...
More

  Latest Posts

  Ευάγγελος Μυτιληναίος: Η μακροπρόθεσμη σύμβαση με την Gazprom θα συμβάλει σημαντικά στη μέγιστη απόδοση της Mytilineos

  Η επικεφαλής της Gazprom Export Έλενα Μπουρμίστροβα δήλωσε: «Η συνεργασία αυτή αποδεικνύει τη ζήτηση για ρωσικό αέριο στην ελληνική αγορά και θα ενισχύσει περαιτέρω την αλληλεπίδραση μεταξύ των χωρών μας στον ενεργειακό τομέα».

  Από την πλευρά της Mytilineos, o επικεφαλής του ομίλου Ευάγγελος Μυτιληναίος επισήμανε ότι αυτή η μακροπρόθεσμη σύμβαση θα ενισχύσει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας όσον αφορά το φυσικό αέριο στην περιοχή και θα συμβάλει σημαντικά στη μέγιστη απόδοση των βιομηχανικών της εγκαταστάσεων και της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

  Η μακροπρόθεσμη σύμβαση προμήθειας φυσικού αερίου, δεκαετούς διάρκειας, με τη ρωσική Gazprom επισφραγίζει για τη Mytilineos μια επιτυχημένη στρατηγική στον τομέα του φυσικού αερίου, που ξεκίνησε από το 2009.

  Η Gazprom αποτελεί τον βασικό προμηθευτή φυσικού αερίου της ΔΕΠΑ από το 1987, οπότε υπεγράφη η πρώτη διακρατική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας.

  Η τρέχουσα σύμβαση με τη ΔΕΠΑ, όπως προέκυψε από την τελευταία αναθεώρηση του 2014, λήγει το 2026.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ