Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Bloomberg: «Η Νέα Υόρκη εξακολουθεί να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο!» – Κοροϊδεύουν ολόκληρο τον πλανήτη οι ΗΠΑ

  Μπορεί οι ΗΠΑ έχουν επιβάλει δρακόντειες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, υποχρεώνοντας τις ευρωπαϊκές χώρες να συνταχθούν με αυτές, προκαλώντας τεράστια καταστροφή στις ευρωπαϊκές οικονομίες, η αποκάλυψη του Bloomberg όμως βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

  Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως ένας από τους βασικούς λόγους των κυρώσεων, ήταν αυτός που αποδείχτηκε από την κερδοφορία των αμερικανικών πετρελαϊκών εταιρειών. Κερδοφορία που ξεπέρασε τα 200 δις το 2022, το πρώτο έτος των κυρώσεων δηλαδή.

  Το έγκυρο πρακτορείο όμως κάνει άλλη μία αποκάλυψη που πραγματικά προκαλεί οργή. Ένας από τους καλύτερους πελάτες ρωσικού πετρελαίου, παρά τις κυρώσεις, είναι η Νέα Υόρκη!

  Για την ακρίβεια, η Νέα Υόρκη εισάγει ανενόχλητη 90,000 βαρέλια την ημέρα από την …Ινδία, όταν όλοι γνωρίζουν ότι ουσιαστικά πρόκειται για ρωσικό πετρέλαιο, το οποίο επεξεργάζεται και εκμεταλλεύεται η ινδική πετρελαϊκή βιομηχανία. 

  Πρόκειται για την απόλυτη υποκρισία. Δυστυχώς, τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και οι ευρωπαϊκές οικογένειες.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ