Πλειστηριασμοί για ακίνητα Κοντομηνά, Καρούζου – Φιλέτα σε Μύκονο Μαρούσι άλλαξαν ιδιοκτήτες – Όλη η λίστα

Πολύ γνωστό στους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής το εμπορικό κέντρο στον Γέρακα επί της Λεωφόρου Μαραθώνος της Karouzos Marathonos Τεχνική Εμπορική Επενδύσεων Ακινήτων.

about:blank

Το ποσό της κατακύρωσης έκλεισε στα 10.200.001 ευρώ, μόλις δηλαδή ένα ευρώ παραπάνω σε σχέση με την τιμή εκκίνησης. Το ακίνητο αφορά σε ένα οικόπεδο επί της συμβολής της λεωφόρου Μαραθώνος 151, με τις οδούς Φλωρίνης, Μεσσηνίας και Ευβοίας στο οποίο έχει ανεγερθεί εμπορικό κέντρο με υπεραγορά, καταστήματα και σταθμό αυτοκινήτων.

Στα 2.640.001 ευρώ διαμορφώθηκε το ποσό της κατακύρωσης της πολυτελούς κατοικίας, που προηγουμένως ανήκε στην Calle Mar (Καγιε Μαρ Κτηματική) και βρίσκεται στη θέση Αναβολούσα – Κανάλια στη δυτική πλευρά της Μυκόνου. Πρόκειται για δύο οριζόντιες ιδιοκτησίες, οι οποίες αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο και έχουν συνολική επιφάνεια 589,8 τ.μ. ενώ υπάρχει γκαράζ 40 τ.μ.

Με μόλις ένα ευρώ επιπλέον σε σχέση με την τιμή πρώτης προσφοράς, στα 2.500.001 ευρώ κατακυρώθηκε στον νέο του ιδιοκτήτη το 4 αστέρων ξενοδοχείο Arcadia hotel στους Ασώματους της Κομοτηνής, κοντά στην πανεπιστημιούπολη, τα οποία στο παρελθόν συνιστούσαν το πολυμέτωπο οικοδόμημα της πρώην Sanyo Hellas, που είχαν δημιουργήσει οι αδελφοί Σταύρος και Αλέκος Παπαγεωργίου με αφετηρία τη δεκαετία του 1970.

Πλειοδότης βρέθηκε και για το ακίνητο της εταιρείας “Κέντρο Παγοδρομίων και Τροχοδρομήσεως Αθηνών”, το οποίο βρίσκεται στη θέση Σωρός της Φραγκοκκλησιάς στο Πολύδροσο Αμαρουσίου. Με τιμή πρώτης προσφοράς τα 1,6 εκατ. ευρώ, το ποσό της, κατακύρωσης ανήλθε στα 1.600.001 ευρώ. Θυμίζουμε ότι στο εν λόγω οικόπεδο έκτασης 7 στρεμμάτων, είχε προγραμματιστεί να κατασκευαστεί αθλητικό κέντρο συνολικής επιφάνειας 9,5 στρεμμάτων (μαζί με το υπόγειο), το οποίο θα περιελάμβανε παγοδρόμιο και πισίνα, ένα εγχείρημα, το οποίο “κόλλησε” ύστερα από απόφαση που εξέδωσε το 2010 το ΣτΕ και η οποία ακύρωνε την οικονομική άδεια που είχε εγκρίνει τρία χρόνια νωρίτερα από την Πολεοδομία του δήμου Αμαρουσίου.

Ιδιοκτήτη άλλαξε και η Mediterra Οινοποιητική-Creta Olympias Α.Ε., του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Το ποσό της κατακύρωσης έκλεισε στα 1.570.001 ευρώ ενώ επισπεύδουσα ήταν η Intrum Hellas. Το οινοποιείο που βρίσκεται στο δήμο Αρχανών Αστερουσίων του Ηρακλείου Κρήτης εκτείνεται σε ένα οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 26.601 τ.μ. στο οποίο υπάρχουν διάφορες εγκαταστάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν το χώρο οινοποίησης, γραφεία καθώς και αίθουσα γευσιγνωσίας.

Νέος ιδιοκτήτης και για τις εγκαταστάσεις, που μέχρι πρότινος, ανήκαν στην εταιρεία ALUSET Π. Καραμπαστέλας Παραγωγή και Εμπορία Προϊόντων Αλουμινίου  έναντι τιμήματος μόλις ενός ευρώ παραπάνω σε σχέση με την τιμή πρώτης προσφοράς ήτοι στα 4.431.001 ευρώ. Το ακίνητο περιλαμβάνει δύο αγροτεμάχια συνολικής επιφάνειας 27.252,62 τ.μ και 4.140 τ.μ. αντίστοιχα, τα οποία εντοπίζονται στη βιομηχανική ζώνη του δήμου Μεγαρέων και στα οποία έχουν κατασκευαστεί βιομηχανικά κτίρια επιφάνειας 12.892,72 τ.μ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...