Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Χρυσές δουλειές κάνει ο Ερντογάν με τον Ζελένσκι

  Η Ουκρανία έχει αποκτήσει έως και 50 Bayraktar TB2 UCAV από τις 24 Φεβρουαρίου και θα αποκτήσει περισσότερα στο εγγύς μέλλον, δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Oleksiy Reznikov.

  Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα στέλνει αφειδώς όπλα σε μία εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή όπου το έθνος απειλείται, η Τουρκία συνεχίζει να θησαυρίζει λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

  Δεν είναι μόνο τα δισεκατομμύρια που εξασφαλίζει βοηθώντας την Ρωσία να παρακάμψει τις δυτικές κυρώσεις, όπως άλλωστε έκανε τόσα χρόνια και με το Ιράν. Είναι και τα ιλιγγιώδη ποσά που εξασφαλίζει από την πώληση οπλικών συστημάτων και κυρίως μη επανδρωμένων αεροσκαφών, τα οποία σε μεγάλο βαθμό τα πληρώνουν οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι.

  Με απλά λόγια, τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων που δίνονται στην Ουκρανία για ενίσχυση, μέρος αυτών καταλήγει στην πολεμική μηχανή του Ερντογάν ο οποίος απειλεί τους έλληνες με νέα γενοκτονία, 100 χρόνια μετά την προηγούμενη.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗolympia.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ