Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Τα κρυπτονομίσματα γκρεμίζονται, ελληνικές περιουσίες εξαϋλώνονται χωρίς καμία προστασία

  Αυτά που συμβαίνουν στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, με τις αλλεπάλληλες πτωχεύσεις, περνάνε λίγο στο…ντούκου στη χώρα μας, τη ίδια στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι σε όλη τη χώρα, έχουν “επενδύσει” μεγάλα ποσά και περιουσίες ολόκληρες στη συγκεκριμένη αγορά και φυσικά βρίσκονται χαμένοι, απροστάτευτοι και μη έχοντας εναντίον ποιού να στραφούν.

  Κατ΄επανάληψη από αυτή εδώ τη στήλη έχουμε προειδοποιήσει για το ανεξέλεγκτο πάρτι που έκαναν διάφοροι αετονύχηδες και σαλτιμπάγκοι, σε βάρος ανίδεων, ανυποψίαστων και χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση και προστασία ανθρώπων σε όλη τη χώρα.

  Κάθε λογής “αντιπρόσωποι” εταιρειών, υποσχόμενοι μεγάλα κέρδη, όργωσαν τα 4-5 τελευταία χρόνια όλη τη χώρα και συγκέντρωσαν τεράστια ποσά από σεντούκια και μαξιλάρια, αλλά και από αναλήψεις καταθέσεων και ρευστοποίηση αμοιβαίων.

  Ούτε Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ούτε Τράπεζα Ελλάδος, ούτε υπουργείο Οικονομικών “συγκινήθηκαν”, παρότι γνώριζαν το τι γίνεται, ούτε έκαναν μια στοιχειώδη καμπάνια ενημέρωσης, προκειμένου να μετριαστεί τουλάχιστον το άρμεγμα των αποταμιεύσεων σε τόσο άγνωστες για τους περισσότερους και φυσικά με τεράστιο ρίσκο “επενδύσεις”.

  Πέραν μεγάλων ονομάτων, που εν γνώση τους ανέλαβαν το ρίσκο της τοποθέτησής τους και έχουν τον τρόπο διεκδίκησης κάποιων τουλάχιστον από τα ποσά που έριξαν στην αγορά κρυπτονομισμάτων, οι υπόλοιποι που έριξαν τις οικονομίες τους στο ίδιο καζάνι, είναι άνθρωποι μεσαίων εισοδημάτων, επαγγελματίες και μικρομαγαζάτορες.

  Που πίστεψαν ότι θα βγάλουν τρελά κέρδη και τώρα δεν έχουν ούτε το ενοίκιο ή τον λογαριασμό του ηλεκτρικού να πληρώσουν, έχοντας χάσει μάλλον όλες τις οικονομίες ετών.

  Χρήματα, που αθροιζόμενα, συνιστούν πάρα πολύ μεγάλα ποσά, που ήδη λείπουν από την αγορά, γεγονός που θα διαφανεί περισσότερο κατά το επόμενο τρίμηνο, όταν θα διαπιστωθεί ότι χάθηκαν οριστικά, σε μια νέα αφαίμαξη, σχεδόν εφάμιλλη αυτής της χρηματιστηριακής φούσκας του 1999-2000.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗradar.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ