Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  «Σοκάρομαι, εκπλήσσομαι και λυπάμαι…» – Καταιγιστικές οι εξελίξεις μετά το βαρύ κατηγορώ της Γιάννας Αγγελοπούλου στον Μητσοτάκη

  Βαρύ κατηγορώ που πλήττει πλέον προσωπικά τον πρωθυπουργό.

  Διαβάστε τι γράφει ο Κύριος Μάξιμος στο newsbreak.gr:

  Σας είχα ενημερώσει προ ολίγων ημερών, ότι η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, έχει διαρρήξει πλήρως τις σχέσεις της με το προεδρικό μέγαρο. Εξού και η διαρροή που έκανε για την παρουσία του φιλέλληνα γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντες, ξεκαθαρίζοντας ότι η ίδια ήταν αυτή που κανόνισε την επίσκεψη του στην Ελλάδα.

  Η κυρία Αγγελοπούλου όμως επανήλθε δριμύτερη, αναφορικά με την σοβαρότατη υπόθεση μη λειτουργίας των 18 νέων ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολαόυ. Θέμα που κάλυψε εκτενώς εχθές το newsbreak.gr

  Οι 18 νέες κλίνες εγκαινιάστηκαν από τον Πρωθυπουργό τον Απρίλιο και ήταν μια δωρεά 2,5 εκατ. ευρώ από την «ΕΛΛΑΔΑ 2021».

  Οι δημόσιες δηλώσεις της στο Ράδιο Θεσσαλονίκη που αποκάλυψε την ζοφερή αυτή υπόθεση, συνιστούν ευθεία αποδοκιμασία στην κυβέρνηση, δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες.

  «Σοκάρομαι, εκπλήσσομαι και λυπάμαι για τις 18 ανενεργές κλίνες ΜΕΘ στο Παπανικολάου»!

  Η συνέχεια ήταν ακόμα σκληρότερη: «2.336.000 ευρώ δώσαμε με χορηγίες, με δωρεές και με τα χρήματα του κόσμου από το νομισματικό μας πρόγραμμα. Περιμέναμε ότι αυτό θα βοηθήσει σε αυτή την συγκυρία. Επιμένουν άνθρωποι να μην εμβολιαστούν όλο το κοινωνικό σύνολο βλέπει θύματα».

  Με απλά λόγια, η κυρία Αγγελοπούλου υπενθύμισε ότι εξασφάλισε μία μεγάλη δωρεά για να σωθούν ζωές, όμως αυτή τη στιγμή που μιλάμε χάνονται ζωές Ελλήνων ακριβώς διότι αυτή η δωρεά δεν αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

  «Κάνω έκκληση στον νέο υπουργό Υγείας, στον κ. Πλεύρη και φυσικά στον πρωθυπουργό να λύσει αυτό το θέμα. Εμένα και με λυπεί και με σόκαρε. Είναι σαν να δίνεις σε κάποιον κάτι και να το κρατάει κλεισμένο στο ντουλάπι του», συμπλήρωσε η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, προαναγγέλλοντας ότι θα ασκήσει ισχυρές πιέσεις προκειμένου αυτή η δωρεά επιτέλους να αξιοποιηθεί.

  Η επίθεση της Γιάννας στην κυβέρνηση, δημιουργεί σοβαρό πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ