Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Σεισμό και μεγάλη έκπληξη θα προκαλέσουν τα επιχειρηματικά και μιντιακά deals που έρχονται

  Σε αναδιάταξη του μιντιακού χάρτη της χώρας -ειδικά σε ό,τι αφορά τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας, αλλά εν μέρει και του επιχειρηματικού χάρτη- προχωρούν μεγάλοι παίκτες των ΜΜΕ, του κατασκευαστικού κλάδου, του εφοπλιστικού τομέα, αλλά και γενικώς αυτού… που λέμε «μεγάλο κεφάλαιο».

  Σύμφωνα με όσα γράφει το matrix24.gr οι επόμενοι μήνες ως τον Ιούνιο θα είναι κομβικοί και θα αλλάξουν χέρια κανάλια, μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, αλλά και η μετοχική σύνθεση τραπεζών και κατασκευαστικών εταιρειών.

  Μάλιστα, το ενδιαφέρον είναι ότι για τις εξελίξεις που έρχονται φέρονται ενήμεροι και… αρμόδιοι παράγοντες του Μεγάρου Μαξίμου, που προετοιμάζονται για τους νέους συσχετισμούς που θα αποτυπωθούν στα μίντια και σε άλλους επιχειρηματικούς κολοσσούς.

  Τα deal, μάλιστα, που είναι υπό διαπραγμάτευση -ενίοτε και σε συνθήκες απόλυτης μυστικότητας- θα εκπλήξουν πολλούς…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ