Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο ΟΠΕΚ+ τελειώνει την Ευρώπη: Αποφάσισε περικοπές στην παραγωγή πετρελαίου

  Σημαντικές περικοπές στην παραγωγή πετρελαίου αποφάσισε ο ΟΠΕΚ+ στη σημερινή του συνεδρίαση οδηγώντας σε περαιτέρω περιορισμό της προσφοράς σε μία ήδη συμπιεσμένη αγορά.

  Ο ΟΠΕΚ+, ο οποίος περιλαμβάνει τη Σαουδική Αραβία τα… Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Ρωσία, έλαβε την απόφαση (ομόφωνα) για μείωση της παραγωγής κατά δύο εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα από το Νοέμβριο του 2022 «λαμβάνοντας υπόψιν τις αβεβαιότητες στη παγκόσμια οικονομία και τις προβλέψεις για την αγορά πετρελαίου».

  Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η απόφαση πως από εδώ και πέρα δεν θα γίνονται μηνιαίες συναντήσεις του Οργανισμού. Η επόμενη συνάντηση καθορίστηκε για τις 4 Δεκεμβρίου 2022 χωρίς όμως να αποκλείεται εάν προκύψουν έκτακτες συνθήκες να υπάρχει και νωρίτερα κάποια συνάντηση. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης οι τιμές του πετρελαίου πήραν την ανιούσα, με το Brent να αυξάνεται κατά 2% στα 93,80 δολάρια το βαρέλι, η υψηλότερη τιμή τις τελευταίες 3 εβδομάδες. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ