Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οι Αμερικανοί «έρχονται» στην Ελλάδα για να καθορίσουν τις εξελίξεις στο επιχειρηματικό παιχνίδι

  Διαβάστε τι αποκαλύπτει το radar.gr στο κείμενο που ακολουθεί:

  Δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί ή συνειδητοποιήσει, αλλά ζούμε εποχές που παραπέμπουν στην περίοδο του «Ψυχρού πολέμου», χωρίς Χρουστσόφ αλλά με Πούτιν!

  Και τις Ηνωμένες Πολιτείες πρώτη φορά μετά την κατάρρευση του Ανατολικού μπλοκ και την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, εδώ και πάνω από 30 χρόνια, να εμπλέκονται τόσο εμφανώς στις εσωτερικές εξελίξεις των ευρωπαϊκών χωρών!

  Δεν μακρηγορώ, ούτε μπαίνω σε βαθυστόχαστες αναλύσεις! Δεν είναι άλλωστε αυτή η φυσιογνωμία της στήλης!

  Θέλω απλά να πω, γιατί πιστέψτε με έχει βαρύνουσα σημασία, ότι οι Αμερικανοί σε χώρες όπως η Ελλάδα θα διαδραματίσουν με τις παρεμβάσεις τους καθοριστικό ρόλο όσον αφορά την διαμόρφωση του επιχειρηματικού τοπίου!

  Ήδη οι εξελίξεις στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – και όχι μόνο- επιβεβαιώνουν την λογική αυτή του Αμερικανικού παράγοντα, ο οποίος διαμορφώνει την ώρα τούτη νέους συσχετισμούς δυνάμεων και ισορροπιών στη χώρα μας!

  Υπό αυτό το πρίσμα, ακούω από εξαιρετικά αξιόπιστες υπερατλαντικές πηγές, που δεν με έχουν ξεγελάσει ούτε παραπλανήσει τα τελευταία 20 χρόνια, ότι οι Αμερικανοί θα προκαλέσουν δράσεις στη χώρα μας, κινήσεις και ενέργειες που θα δρομολογήσουν κατευθύνσεις στο επιχειρηματικό παιχνίδι!

  Ότι δηλαδή «έρχονται» για να «καθορίσουν» τις εξελίξεις!

  Και αναμφίβολα η πληροφορία αυτή έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πολλούς αποδέκτες!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ