Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο...
More

  Latest Posts

  Μήνυμα – βόμβα Βαρδινογιάννη στον Μητσοτάκη με παρέμβαση του Ρώσου Πρέσβη (vid)

  Εντύπωση έχει προκαλέσει η παρέμβαση του Ρώσου πρέσβη στην Ελλάδα Αντρει Μασλοβ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση δια του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια υπογράφει την πενταετούς διάρκειας αμυντική συμφωνία με τις ΗΠΑ! Μια συμφωνία που αναβαθμίζει τον ρόλο των ΗΠΑ στη χώρα και στην περιοχή συνολικά, και μάλιστα σε μια περίοδο που οι ΗΠΑ αποσύρουν τις δυνάμεις τους από άλλες περιοχές του πλανήτη… Ενώ το περιεχόμενο της αποτελεί ισχυρό όπλο για την Ελλάδα!

  Την ίδια ώρα λοιπόν η ιδιοκτησία του STAR επιλέγει να δώσει βήμα στη ρωσική πλευρά για να σχολιάσει την ελληνοαμερικανική αμυντική συμφωνία… Συγκεκριμένα ο ρώσος πρέσβης χαρακτήρισε “Επιθετική και μη φιλική” την κίνηση των ΗΠΑ να ενισχύσουν την παρουσία τους στην Αλεξανδρούπολη και τόνισε ότι “Το πλησίασμα των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ προς τη Ρωσία θα προκαλέσει τα απαραίτητα ρωσικά στρατιωτικά αντίμετρα”. Σε άλλο σημείο αναφέρει ότι “Η πολιτική της Δύσης είναι εσφαλμένη και κοντόφθαλμη” και συμπληρώνει ότι “Η Ρωσία τάσσεται κατά της επέκτασης του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς”.

  Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει το enimerosi24.gr φανερό (και δεν συμβαίνει πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της διετούς διακυβέρνησης Μητσοτάκη) ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει επιλέξει από τα ΜΜΕ που ελέγχει να κρατά ενεργητική, αλλά και παρεμβατική στάση η οποία πολλές φορές δεν είναι φιλική προς την κυβέρνηση… Ωστόσο το καινούργιο στοιχείο σε αντίθεση με άλλες φορές που η κριτική αφορούσε σε εσωτερικά θέματα, αυτήν τη φορά στο κάδρο μπαίνουν ζητήματα γεωπολιτικά και εξωτερικής πολιτικής, που αφορούν στην καρδιά του ελληνικού αμυντικού δόγματος!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ