Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Επιστολή του Ιβάν Σαββίδη στον Μητσοτάκη μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

  Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Ιβάν Σαββίδης ζητά την στήριξη προς την πρωτοβουλία της Ποντιακής νεολαίας της Διασποράς «Φύτεψε τοδέντρο σου στην Ελλάδα» με στόχο την αποκατάσταση των δασικών εκτάσεων που καταστράφηκαν από τις φωτιές.

  Αναλυτικά:

  «Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ Σας ζητώ να υποστηρίξετε την πρωτοβουλία της Ποντιακής νεολαίας της Διασποράς “Φύτεψε το δέντρο σου στην Ελλάδα”, με στόχο την αποκατάσταση των δασικών εκτάσεων που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές. Αντίστοιχη έκκληση από την Ποντιακή νεολαία εστάλη και στον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Νίκο Δένδια.

  Οι νέοι, περισσότερο από τον καθένα, ενδιαφέρονται για την διατήρηση συνθηκών διαβίωσης φιλικών προς το περιβάλλον, και όχι μόνο αντιλαμβάνονται την καταστροφή που υπέστη η Ελλάδα, αλλά προσφέρονται και να συμμετέχουν ενεργά και ενωμένοι για να βοηθήσουν την ιστορική τους πατρίδα.

  Η καμπάνια “Φύτεψε το δικό σου δέντρο στην Ελλάδα” είναι μια ειλικρινής ώθηση, μια χείρα βοηθείας που απλώνεται από τη νέα γενιά της αγαπημένης μας Ελλάδας. Σας ζητώ να μην αγνοήσετε αυτή τη σημαντική και έγκαιρη πρωτοβουλία της νεολαίας μας.

  Με εκτίμηση, ο Πρόεδρος των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας Ιβάν Σαββίδης».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ