Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Αλλού έψαχναν τον Ιβάν Σαββίδη και αλλού τον βρήκαν (pic)

  Στη Θεσσαλονίκη τα “λαγωνικά” έψαχναν (πάλι) πού είναι ο Ιβάν Σαββίδης και τον εντόπισαν – λέει, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να κάνει τα μπάνια του στη Χαλκιδική! Μόνο που αυτός ήταν λίγο πιο ανατολικά… Και συγκεκριμένα στην έδρα του στο Ροστόφ! Αφού σύμφωνα με τον τοπικό ρωσικό Τύπο εγκαινίασε το ξενοδοχείο που εξαγόρασε πριν δυο χρόνια το Grand Rostov Hyatt Regency!


  Σύμφωνα με ρωσικά Μέσα δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε μόνο, μεταξύ ελαχίστων, ο αγιασμός από τον Μητροπολίτη Ροστόφ στις 13 Ιουνίου και επιλέχτηκε η συγκεκριμένη ημέρα επειδή ήταν του Αγίου Πνεύματος.

  Πάντως το εν λόγω συγκρότημα αποτελείται από ένα κτήριο 18 ορόφων, 65.000 τ.μ, που εκτός απο Διεθνές συνεδριακό κέντρο, περιλαμβάνει και ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, δηλαδή το Grand Rostov Hyatt Regency.                                                                                   

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ