Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Άλλη μία μεγάλη επένδυση από τον Ιβάν Σαββίδη

  Ένα από τα μεγάλα προς συζήτηση θέματα στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ροστόφ ολοκληρώθηκε. Το ξενοδοχείο Hyatt, που στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο της ρωσική πόλης άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του, με την ισχυρή βοήθεια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

  Μετά από 13 χρόνια εργασιών και 9.5 δισεκατομμύρια ρούβλια το ξενοδοχείο είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί κόσμο.

  Η Agrokom, ένας όμιλος που ανήκει στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ήταν αυτή που τελικά πήρε στον έλεγχο της, την ιδιοκτησία του κτηρίου και όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ πρόκειται για μια ιστορική επένδυση.

  Στα εγκαίνια του Hyatt βρέθηκε και ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» και παρά το γεγονός πως πολλοί πίστευαν πως θα γίνει κάτι φαντασμαγορικό σε αυτά, υπήρξε απλά αγιασμός και μια απλή τελετή.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ